Kumpulan Parikan Jawa ora Lucu Terbaru

wong jowo

Ristizona.com - Setelah membuat postingan tentang Parikan Jawa Lucu Terbaru #Parikanjawa dan Kumpulan Humor Parikan Jawa. Kini ristizona mengumpulkan kembali tweet-tweet yang ada di @ojonesu. Monggo dibaca.

1. Mangkat ngarit sangu arit, entute njerit kejepit silit #parikanjawa

2. nyruput blangwir ngrokok klobot, senajan njedhir tapi cemokot

3. Numpak Ninja ngangkut wedhus. Manis manja geleme wong bagus.. #parikanjawa

4. iwil cilik dulinan kayu, I will find someone like u #parikanjawa

5. Codhot mangan gedhang. Mung nyocot ora tumandang

6. Irung mancung, irunge londo. Yen mbok gantung, aku golek wong liyo

7. ngombe kopi nyekel rokok ; didemok pipi ngisore mekokok #parikansaru

8. Manuk perkutut, perkutut juara. Najan Jomblo akut, malem minggu tetep gembira. #parikanjomblo

9. tuku tahu digondol maling, malem minggu cuman ngekep guling. #parikanjomblo #jombloakut

10. mangan tahu acar segone sak wakul, snajan randuwe pacar tetep wae staycool #parikanjomblo

11. Beras ketan digawe klepon, eling mantan marai gagal move on #parikanjomblo

12. Arum-arume jamban, ora kaya arume melati. Saapik2e gombalan, krg romantis yen ora saka ati.

13. Lembur ra bayaran. Tiwas jujur malah kelangan.

14. Swarga nunut, neraka katut. Cangkem kecut njaluk udud

15. Empuk-empuke empal, yen nylilit dadi gudhal. Lambe kok kaya pedhal, ngawe njaluk dipancal

16. banyu laut banyu padasan, sak lunyu lunyune welut isih lunyu duit arisan

17. dodolan sego krawu nang gunung semeru, gunane mataku kuwi nggo nyawang sliramu

Itulah 17 Parikan Jawa ora Lucu Terbaru. semoga terhibur :D

gambar dan sumber: gizmoislandgallery - @ojonesu