humor, wayang wong, jawa

Semua kumpulan parikan jawa lucu ini diambil dari akun twitter @ojonesu. Sedikit saya edit, semoga yang punya kga marah. Tapi yang pasti parikan jawa ini Gokil dah... :D
Berikut parikan jawa yang saya comot dari @ojonesu, kalau mau membaca lebih banyak lagi sila follow @ojonesu

Nomer telu, nomer songo.
Tangi turu, ha kok wis tuo..... #parikanjawa
(jare @Fadel_kriwul)

Lomba mlayu, tekan ngarep gerbang...
Paras ayu, tapi mlakune ngambang #parikanjawa
(jare @jagoanotista)

Sapi lemu gaweane mangan turu,
Ndelok rupamu dadi marake pengen turu #parikanjawa
(jare @ariraharja)

Sego ketan nggo sarapan.. Dasare moto duitan, Dompet kandel dadi inceran #parikanjawa
(jare @xboojel)

Nabok nyilih tangan,
Durung cewok kok uwis mangan #parikanjawa
(jare @Wonderkid31)
Malahane tambah gurih ndes hahahaha..

Suwe ora jamu, jamu tamba stres cap tumo..
Suwe ora ketemu, tambah ayu tresnaku jaman SMA
(jare @ medulaq)

Pak carik wetenge kembung,
Plirak-plirik neng rak wani nembung #parikanjawa
(jare @KrisPatPat)

Satus ewu nol-e limo,
Demi kamu sengsoro rapopo #asugombal
(jare @aguspu)

Lunga nang semarang niate tuku kayu,
Nang kene rak ono sing kurang kejobo sliramu cah ayu #asugombal (jare @vicent)

Dolanan gitar lagune melayu,
Yen atiku disigar hanya ada kamyu.. #asugombal
(jare @aguspu).
Kagem mbak/mas pacar sing paling unyu :*

Yuyu adus dirubung kepik.
Apa gunane ayu lan bagus yen mung neng profpic? #parikanjawa

Mangan kare dicampur bubur, yo ben kere sing penting jujur #parikanjawa
(jare @iinlho)
#tweetmenghiburdirisendiri
ristizona
- 11.2.11